.

mti-hírek (418) kiemelt (387) Pártok (182) Polgár Portál (114) Tallózás - hírek (103) Nagykanizsa (98) Magyarság (83) Kormány (82) Vélemény-publicisztika (80) Zalai hírek (74) Kultúra (73) Rendőrség (68) Ajánljuk más tollából (62) Kanizsa újság (60) Oktatás (53) Lélek Sándorné (49) CÖF (42) Országgyűlés (29) jegyzet (29) EU (22) Történelem (21) Egészségügy (19) Nagy Ervin (19) Gazdaság (17) Pesti Srácok.hu (17) Az öreg (14) Stefka István tollából (14) Kiemelt hírek (13) Hitélet - Karitász - Ünnepek (12) Irodalom (11) Stoffán György tollából (11) Zita Stodoláné Erky (11) Kiemelt heti hírek (10) Nemes Kiss Kata (10) Wékata (10) Életképek (9) BaKKKer Nagykanizsa (8) Hasznos infók-közérdek (8) Magazin-alternatív (8) Orbán Viktor (8) Egyházak (7) Bicskei Nándor (6) EU-EP (6) Gondola (6) Nyílt levél (6) Surján László dr. (6) USA (6) V4 (6) Bencsik András (4) Békemenet (4) Kormány-kormányfő (4) Sándor Kinga (4) Tutiblog-PestiSrácok (4) Ukrajna (4) Világgazdaság (4) Altus-birodalom (3) Demokrata (3) Dr. Papp Attila (3) Kézdiné Patakfalvy Kati (3) Magazin-egyéb (3) Szellemi Honvédelem (3) Bayer Zsolt (2) Darázsfészek (2) Hella Ferenc lelkipásztor (2) Hírözön (2) Könyvbemutató (2) Magunkról (2) Beszéljük meg (1) Csobai Vera jegyzete (1) Domoszlay Kiss Katalin (1) Dénes Sándor polgármester (1) Gazdaság-Európa-Oroszország (1) K.Patakfalvy (1) Könnyek útja (1) Nullahategy (1) Oikosz (1) Príma díjasok (1) Webnővér (1) Zalai Prima díj (1) hirado.hu (1)

.

.
.

2013. január 30., szerda

Nagykanizsai gyilkosság - Rendőrség: szexuális indítékból ölték meg a nőt

Nagykanizsai gyilkosság - Rendőrség: szexuális indítékból ölték meg a nőt
Szexuális indítéka volt annak a 41 éves férfinak, aki egy nagykanizsai lakatlan épületben úgy bántalmazott egy 46 éves nőt múlt csütörtökön, hogy az asszony belehalt sérüléseibe - mondta Szukics Ferenc, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója szerdán Budapesten.

A rendőr ezredes a sajtótájékoztatón elmondta: a rendőrséget a mentők riasztották, hogy egy magatehetetlen, hörgő, súlyosan sérült nőt találtak, aki végül a helyszínen belehalt sérüléseibe.
Szukics Ferenc szerint a nyomozást nehezítette, hogy eleinte a sértettről sem tudták kicsoda, mivel iratokat nem találtak nála. Eltűnését másnap az élettársa jelentette be, akivel Nagykanizsán lakott a zalaegerszegi nő.
A rendőrség szombat este azonosította a bűncselekmény gyanúsítottját, egy kaposvári férfit, akit Balatonkeresztúron fogtak el. A nőt és a férfit együtt látták a bűncselekmény napján, így sikerült eljutni a gyanúsítotthoz. A férfi beismerő vallomást tett, elmondta: a bűncselekmény napján jelentős mennyiségű alkoholt ivott. Az emberölést elismerte, ugyanakkor azt mondta, a részletekre nem emlékszik, illetve nem válaszolt az erre vonatkozó kérdésekre.
Szukics Ferenc a szexuális indítékról elmondta: a felek megegyeztek, a férfi nem kényszerítette a nőt, akivel a lakatlan épületbe mentek. Ott azonban a férfi - tovább nem részletezett okból - bántalmazta a nőt, aki a felsőtestén és a fején olyan súlyosan megsérült, hogy az a halálához vezetett.
A gyanúsítottat kedden előzetes letartóztatásba helyezték.
Az MTI tudósítója kedden a bíróság épületében találkozott a meggyilkolt asszony élettársával, aki azt mondta: amikor a tárgyalóterembe kísérték a férfit, ő akkor látta először, de tudomása szerint az asszony sem ismerte korábban a gyanúsítottat.
A 49 éves, a beszélgetés során mindvégig feldúlt és sírással küszködő férfi arra is kitért, hogy hét éve élt együtt a nővel, több városban is laktak már, Nagykanizsán egy ismerősük lakótelepi lakásában éltek. Nem volt munkájuk, és ismeretei szerint a nőnek nem volt senkivel konfliktusa.

MTI - Kanizsa
http://www.kanizsaujsag.hu/ 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése